Ko laže: Ambasador kaže da je hrvatski rukometaš umro od infarkta, Makedonci tvrde da postoji snimak premlaćivanja

10.04.2022

07:09

0

Autor: 24sedam

Još nije izašla istina na videlo o smrti Hrvata u Skoplju

Ko laže: Ambasador kaže da je hrvatski rukometaš umro od infarkta, Makedonci tvrde da postoji snimak premlaćivanja
Denis Tot - Copyright Printscreen/Instagram_Denis Tot

Tragična smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota (28) uznemirila je javnost u njegovoj zemlji kao i u Severnoj Makedoniji, gde je preminuo. I tri dana od nesreće nisu još dovoljno poznate okolnosti pod kojima je ugašen život mladića, već se i dalje spekuliše dosta da li je smrt bila nasilna ili je rukometaš preminuo prirodnom smrću usled infarkta.

Ambasador Hrvatske u Severnoj Makedoniji tvrdi da je od direktorke KBC dobio uveravanja da nema tragova nasilja i da je telo na obdukciji. 

- Direktorka KBC kaže da nema tragova nasilja, da to nije ubistvo. Da je reanimiran, ali je na kraju umro. Došao je sa srčanim problemima. Njegovo telo poslato je na obdukciju. Ono što je sigurno je to da nije bio pod uticajem narkotika, nije imao nikakve strane supstance u krvi - kaže ambasador Hrvatske u Severnoj Makedoniji Milaim Fetai.

Na drugoj strani mediji i dalje pišu da postoji snimak na kojem se jasno vidi da je Tot napadnut i da ga tri lica tuku, a da se na videu jasno uočava momenat kada ga jedna devojka šutira dok je u besvesnom stanju.

Printscreen/Instagram_Denis Tot
Denis Tot

Ubistvo se dogodilo 7. aprila u ranim jutarnjim satima ispred jednog noćnog kluba u Skoplju. Navodno su osumnjičeni posle kraće verbalne rasprave napali preminulog hrvatskog rukometaša i zadali mu više udaraca pesnicama i nogama. Pokojnik je pao, potiljkom udario u asfalt i ostao bez svesti. Zaposleni u noćnom klubu su brzo pozvali hitnu pomoć, Denis je prebačen u Urgentni centar na klinici Majka Tereza, gde je i preminuo.

Prema informacijama do kojih su makedonski mediji stigli od lekara koji su primili pokojnog rukometaša, imao je zastoj srca, masivno oticanje mozga, odsečen jezik i visoku telesnu temperaturu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike