Vojvodina je bez premca u srpskoj odbojci! Šampionska kruna ostaje u Novom Sadu!

17.04.2022

20:13

0

Autor: 24sedam

Novosađani ubedljivi u odlučujućem meču protiv Spartaka

Vojvodina je bez premca u srpskoj odbojci! Šampionska kruna ostaje u Novom Sadu!
DODELA 1 - Copyright Promo/OSS

U srpskoj odbojci ništa novo. Mogu tokom sezone da ne budu na vrhuncu, mogu mnogi da im prete skidanjem sa trona, ali kada dođu odlučujuće borbe za šampionsku krunu nema im ravnih… Odbojkaši Vojvodine šesti put uzastopno, a 19. ukupno, podigli su pehar namenjen državnom prvaku!

Ove sezone u finalu plej-ofa pao je Spartak. Novosađani su slavili 3:1 u seriji, a u odlučujućem četvrtom meču u maloj dvorani „Spens-a“ slavili su ubedljivo (25:17, 25:19 i 25:17) posle samo 69 minuta igre.

Početak uvodnog seta bio je izjednačen, nakon čega je Vojvodina NS seme preuzele inicijativu i stigla do prednosti. Spartak je na sve načine pokušavao da se približi rivali, ali je domaća ekipa bila dovoljno koncentrisana i brzo je stigla do vođstva – 25:17.

Nastavila je ekipa iz Novog Sada sa boljom igrom i u drugom setu, što se odmah odrazilo na rezultat. Spartak ni u jednom trenutku nije mogao da parira raspoloženom rivalu i Vojvodina NS seme je stigla do velike prednosti, koju nije ispustila nijednog trenutka do kraja meča.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike