Partizanova mini osveta šampionu! Crno-beli dominirali u odbojkaškom derbiju!

16.10.2021

20:22

0

Autor: 24sedam

Posle Zvezde, Vojvodina poražena i od drugog beogradskog rivala

Partizanova mini osveta šampionu! Crno-beli dominirali u odbojkaškom derbiju!
20210412ivPartizanVojvodina21 - Copyright MN Press

Prvi ovosezonski odbojkaški derbi pripao je Partizanu. U reprizi finala plej-ofa, crno-beli su servirali Vojvodini mini osvetu, savladavši je u njenoj kući 3:0 (25:22, 25:21, 25:21).

„Parni valjak“ je protutnjao Novim Sadom i napravio sjajnu uvertiru za predstojeći večiti derbi, koji se igra narednog vikenda u dvorani Sportskog centra Voždovac na Banjici.

Crno-beli su na najbolji način pokazali da je poraz od Ribnice na startu sezone bio samo loš dan, dok je šampion, posle neupseha od Crvene zvezde (3:0), dobio još jedan „šamar“ od velikog rivala iza Beograda.

Odbojkaši Partizana su bili sigurni celim tokom meča. U prvom setu su išli i do pet poena viška, u drugom do tri, pokazavši  u završnicama da su sazreli za velika dela, odbivši sve napade Novosađana.

U, ispostavilo se na kraju, odlučujućem delu meča, crno-beli su bili još stabilniji. Posle rezultatske klackalice koja je trajala do sredine seta, Beograđani su vezali nekoliko poena, otišli na plus pet i potom bez mnogo drame priveli meč kraju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike