Australijski Makedonac strašnim udarcima iskrivio lice "Korejskom Zombiju" (VIDEO)

10.04.2022

08:23

0

Autor: 24sedam

Nije bilo lako korejskom borcu da izdrži onakve batine u Džeksonvilu

Australijski Makedonac strašnim udarcima iskrivio lice "Korejskom Zombiju" (VIDEO)
volkanovski - Copyright Profimedia

Australijski UFC borac poreklom iz Severne Makedonije Aleksandar Volkanovski priredio je pravi spektakl u borbi sa Korejcem Čan Sung Jungom, koga zovu "Korejski Zombi". To je bio glavni događaj i duel u pero kategoriji koji se odigrao u Džeksonilu u SAD.

U meču za titulu na Floridi "Aleksandar Veliki" dominirao je od prvog sekunda borbe, da bi početkom treće runde primorao sudiju da prekine meč nakon serije razornih udaraca u glavu protivnnika.

Korejac je istini za volju ostao na nogama. Pokazao se kao veoma čvrst borac, jakog karaktera, ali je u drugoj rundi pretpeo već teška oštećenja usled bacanja i dobrog rada Volkanovskog u parteru.

 

 

Posle velike pobede nad Brajanom Ortegom prošlog septembra, 33-godišnji Australijanac je potvrdio status i zadržao pojas.

 

- Rekao sam to pre borbe. Prešao sam na drugi nivo, niko me danas ne može zaustaviti. Imam tu motivaciju da budem sve bolji, treniram da budem sve bolji. Moj sledeći protivnik? Nije bitno - rekao je Volkanovski čiji je otac rođen u selu Beranci u centralnom delu Severne Makedonije..

Švedski fenomen Hamzat Čimaev, rođen u Čečeniji, nastavio je svoj uspon pobedom u velikoj borbi protiv Brazilca Žilberta Bernsa.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike