Mekgregora hapsili zbog novog incidenta! Irska MMA zvezda divljala u "mašini" vrednoj 170.000 evra!

23.03.2022

21:16

0

Autor: 24sedam

Automobil mu je kasnije vraćen

Mekgregora hapsili zbog novog incidenta! Irska MMA zvezda divljala u "mašini" vrednoj 170.000 evra!
AP21192169635778 - Copyright AP photo

Konor Mekgregor je bio uhapšen! Najpopularniji MMA borac današnjice je uhapšen zbog nasilničke vožnje, nakon čega je i njegov automobil, skupoceni Bentli Kontinental GT vredan oko 170.000 evra, zaplenjen, ali mu je kasnije vraćen.

Sve se dešavalo na ulicama Dablina, a u utorak uveče, prenosi irski Independent. Kao što je rečeno, automobil je vraćen, a i sam Mekgregor je pušten uz kauciju.

Posle incidenta oglasila se i portparolka prgavog Irca, Karen Kesler koja je sopštila da je njen klijent zaustavljen zbog "navodnog kršenja saobraćajnih propisa".

- Gospodin Mekgregor je vozio ka teretani, a onda su ga zaustavili zbog navodnog saobraćajnog prekršaja. Podvrgnut je testiranju na alkohol i narkotike u stanici policije - kazala je Kesler.

Ukoliko se dokaže da je kriv, mogao bi da bude u zatvoru na pola godine, kao i da plati novčanu od oko 6.000 evra.

Ovaj prestup nije prvi za Mekgregora, pošto je novčanu kaznu platio i pre pet godina. I tada je prebrzo vozio.

Godinu dana kasnije je u Njujorku optužen za napad posle promocije UFC borbe, između Habiba Nurmagomedova i Maksa Holoveja. Zatim je 2019. godine uhapšen u Majamiju jer je jednom navijaču polomio telefon.

Onda je 2019, uhapšen u jednom pabu u Irskoj jer je udario čoveka koji je odbio da pije njegov viski.  A pre dve godine je optužen za pokušaj seksualnog napada na Korziki. Prošle godine je optužen za udaranje italijanskog di džeja Frančeska Fakinetija, u Rimu.

Dakle, dosije je "podebeo".

Mekgregor je prema listi magazina Forbs prošle godine bio sportista sa najvećom zaradom na planeti. Prema toj proceni zaradio je oko 180 miliona evra, a nejvaći deo zarade (80 odsto) prispeo je od prodaje viskija, tačnije brenda "Proper No. 12".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike