Debakl Srbije! Ukrajinci deklasirali "orlove", za četvrtfinale potrebno je čudo!

23.01.2022

15:23

0

Autor: 24sedam

Sa Holanđanima u petak

Debakl Srbije! Ukrajinci deklasirali "orlove", za četvrtfinale potrebno je čudo!
20211115nkSrbijaFutsal17 - Copyright MN Press

Futsal reprezentacija Srbije upisala je i drugi poraz na Evropskom prvenstvu u Holandiji. Posle Portugalije, naš nacionalni tim izgubio je i od Ukrajine, čime je skoro sigurno okončan san o plasmanu u četvrfinale. Konačan rezultat je bio 6:1, a posle prvih 20 minuta je na semaforu pisalo 4:0. Doduše, treba reći da je naš nacionalni tim stvorio mnogo šansi, ali je realizacija izostala. Na kraju se ipak računa samo rezultat.

Meč u "Zigo domu" u Amsterdamu je počeo veoma loše za izabranike selektora Dejana Majesa. Već u drugom minutu, Mihailo Zvarik se upisao u strelce, a to je "učinio" i Kristijan Vasić, četiri minuta kasnije. Bio je to autogol.

U poslednjih pet minuta prve deonice, viđena su još dva gola u mreži "orlova". U 15. je strelac bio Danil Abakšin, a u 20. i Ihor Černiavski.

Novi gol za Ukrajince, koji su takođe poraženi u meču prvog kola, dao je Zvarik koji je i "načeo" naš tim. Ali tu nije bio kraj, pošto je Ior Korsun, povećao na 6:0.

Čast našeg tima, u poslednjem minutu samo je spasio Dragan Tomić.

Naš nacionalni tim ima još meč sa domaćinom, Holandijom, ali da bismo prošli dalje, potrebna je pobeda, kao i da se poklope neki drugi rezultati. Taj duel je na programu u petak. Počeće u 20.30.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike