Nismo se obrukali protiv Portugala! Selektor srpskih futsalera veruje u plasman u nokaut fazu

19.01.2022

21:09

0

Autor: 24sedam

Kontinentalni šampionat je u Holandiji

Nismo se obrukali protiv Portugala! Selektor srpskih futsalera veruje u plasman u nokaut fazu
Dejan Majes - Copyright MN Press

Od prednosti Srbije od 2:0, do pobede Portugalaca od 4:2. Tako je prošla prva utakmica naše futsal reprezentacije u uvodnom meču na Evropskom prvenstvu u Holandiji.

Posle duela u Amsterdamu, oglasio se i selektor Dejan Majes.

- Dobro smo ušli u meč, prvih petnaest minuta nadigrali Portugal, imali više nego očekivan rezultat. Došlo je do pada, neke greške su se ponovile. U nastaku se osetilo odsustvo velikog broja naših igrača, Rajčevića, Lazarevića, Aleksića… Sa njima bi ovo bila sasvim drugačija priča. U nastavku smo i malo fizički pali. Uglavnom, znali smo da će biti teška utakmica, znali smo da i taj deficit u kadru može da nam napravi problem - kazao je Majes čiji će tim u nedelju igrati protiv Ukrajinaca i tražiti prve bodove.

- Sada je važno da se kompletiramo i spremno dočekamo naredna dva presudna meča. Protiv Portugala se nismo obrukali, nikome nije lako igrati ako nemaš u sastavu nekoliko standardnih igrača. Verujem da ćemo protiv Ukrajine i Holandije pokazati pravo lice, imamo kvalitet, znamo šta želimo i možemo. Cilj nam je plasman u nokaut fazu, uveren sam da nam je tamo mesto - zaključio je selektor futsal "Orlova".

U grupi je još i selekcija domaćina koja je večeras pobedila Ukrajinu sa 3:2.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike