U Herti prezadovoljni zbog dolaska Srbina: Radonjić ima sve što nam je potrebno

04.02.2021

18:14 >> 18:20

0

Autor: N. St.

Nemanja bi mogao da debituje već protiv Bajerna

U Herti prezadovoljni zbog dolaska Srbina: Radonjić ima sve što nam je potrebno
Copyright Profimedia/Andreas Gora/dpa

U smiraj prelaznog roka Herta je dovela dva igrača kako bi što pre pobegla iz opasne zone. Trenutno su u donjem delu tabele i bliži su ispadanju nego borbi za neko od evropskih takmičenja.

Zbog toga su u Berling stigli Nemanja Radonjić iz Marseja i Sami Kedira iz Juventusa. Trener nemačkog tima Pal Dardai ima sjajno mišljenje o obojici, a kako stvari stoje mogli bi da zaigraju već u petak protiv minhenskog Bajerna. Znatno bliži tome je srpski fudbaler.

– Ima brzinu, tehnički je odličan, odmah smo videli šta sve može da uradi. Sada imamo igrača koji može da nam pomogne u završnoj fazi utakmica, u poslednjih 30 minuta, ali isto tako može i da počne meč. Videćemo – nije želeo Dardai da otkriva sve karte.

Sportski direktor kluba je takođe pohvalio Nemanju.

– Ima sve što nam je potrebno. Odličan je igrač, veoma, veoma brz, dinamičan, zaista je dobar – poručio je Arne Fridrih.

Za razliku od Radonjića, situacija sa Kedirom nije idealna. Kada je promovisan Dardai je rekao da će „odmah da ga ubaci u vatru“, stvari su se promenile posle treninga.

– Nedostaju mu mečevi, poslednji put je bio na terenu u junu prošle godine, igrao je 28 minuta. Možda nije toliko daleko od željenog nivoa spremnosti, videćemo kako se stvari budu odvijale. Od njega očekujem da bude na onom pravom nivou i da diriguje igrom kada je na terenu – završio je Dardai.

Konačnu odluku o sastavu saznaćemo u petak od 20.00 časova kada Herta bude dočekala Bajern, trenutnog lidera na tabeli.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike