Ofanzivca opet nema: Stanković izabrao putnike za Kazahstan, a UEFA je odredila sudiju

18.07.2021

16:58

0

Utakmica će se igrati u sredu

Ofanzivca opet nema: Stanković izabrao putnike za Kazahstan, a UEFA je odredila sudiju
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su remijem bez golova otvorili takmičarsku sezonu. Na stadionu “Rajko Mitić” prvak Srbije i Vojvodina su osvojile po bod, a sada ekipu Dejana Stankovića očekuje novi test, i to evropski.

Crveno-beli će u sredu gostovati Kairatu u Almatiju u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prema saznanjima Mozzart Sporta, u sedište UEFA u Nion je poslat i spisak.

Na njemu su golmani: Milan Borjan, Zoran Popović i Miloš Gordić, defanzivci: Marko Gobeljić, Srđan Babić, Milan Rodić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Strahinja Eraković i Aleksandar Dragović, vezni igrači: Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Seku Sanogo, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Aksel Bakajoko, Nikola Stanković, Filipo Falko i Nenad Krstičić i napadači: Milan Pavkov, El Fardu Ben, Nikola Krstović i Luis Dioni.

pročitajte još:

Kao što se vidi, na spisku za duel sa ekipom iz Kazahstana je i Miloš Degenek koji protiv Vojvodine nije bio ni u protokolu. Iskusni defanzivac je sada tu, ali na spisku nema Alekse Vukanovića, što je bio slučaj i protiv Vojvodine.

Takođe, poznate su i sudije. Glavni arbitar će biti Halil Umut Meler, a pomagaće mu Mustafa Ejisoj i Čevdet Komurčuoglu. I četvrti sudija će biti Turčin, Arda Kardešler.

Utakmica će početi u 16 časova po srednjeevropskom vremenu, odnosno 20 po lokalnom. Jedino se još ne zna da li će se igrati pred publikom.

Takođe, u ponedeljak će u Nionu biti održan žreb za treće kolo kvalifikacija za elitno UEFA takmičenje.

pročitajte još:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike