Novak slavi u opakom društvu, sve same legende, svi pevaju i vesele se (VIDEO)

12.07.2021

15:15 >> 17:18

0

Imao je dvostruki razlog za slavlje najbolji teniser

Novak slavi u opakom društvu, sve same legende, svi pevaju i vesele se (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram/Twitter

Novak Đoković je osvojio svoj 20. grend slem trofej pobedom na Vimbldonu, verovatno postao najveći teniser u istoriji, a onda je otišao da gleda fudbal.

Samo nekoliko sati pošto je podigao trofej, završio konferenciju za novinare i fotografisanje, Đoković se uputio na Vembli. Tamo je, naravno, gledao duel Italije i Engleske u finalu Evropskog prvenstva.

Novak odmah posle meča nije želeo na terenu Vemblija da otkrije za koga će navijati. Ipak zna se da su mu simpatije na strani Italijana. “Azuri” su u poslednjim trenucima dana na penale osvojili Euro, tako da je Đoković imao dvostruki razlog za slavlje.

A slavio je u biranom društvu! Na internetu su se pojavili snimci kako Đoković slavi u društvu legendarnog trenera Fabija Kapela i legende hrvatskog fudbala Zvonimira Bobana, ali ne samo njih.

Hrvat je trenutno šef fudbala u UEFA, a Kapelo u penziji, a svi zajedno su proslavljali trijumf Italije i Novaka u VIP delu Vemblija.

Nakon što je bend završio sviranje starog hita “Stand by me”, Đoković je skočio i oduševljeno pozdravio legendarnog Irca Robija Kina. On je, pretpostavljamo, takođe slavio, ali poraz Engleske. A možda mu je samo čestitao i kako je otpevao pesmu? Ne možemo znati, ali je jasno da je bilo veselo.

Na drugom snimku se vidi kako bend u istom društvu izvodi hit Tine Tarner “Simply the Best”, odnosno – “Prosto, najbolji”. To svakako ide uz Đokovića.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike