Novak na konferenciji dobio nestvarno prvo pitanje, u čudu je bio i Amerikanac, Noletov najveći kritičar

07.07.2021

18:11 >> 18:18

0

Autor: Adam Štulić

Nastavlja se sa pokušajem provokacija najboljeg tenisera sveta

Novak na konferenciji dobio nestvarno prvo pitanje, u čudu je bio i Amerikanac, Noletov najveći kritičar
Copyright Novak Đoković foto: Printscreen/Youtube/Wimbledon

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sigurno korača ka istorijskom, 20. grend slem trofeju. Prvi reket planete je bez mnogo problema stigao do polufinala Otvorenog prvenstva Engleske i deluje da mu mnogo više muke, od rivala na londonskoj travi, zadaju “bočni udarci”.

Tako je bilo i posle ubedljivog trijumfa protiv Martona Fučoviča u četvrtfinalu Vimbldona, na zvaničnoj konferenciji za mediji, gde mu je neverovatno prvo pitanje uputio čovek, za kojeg se kasnije ispostavilo da nije novinar, već producent medijske kuće, nosioca prava prenosa sa Vimbldona.

Pročitajte još

– Kakav je osećaj biti “loš momak” svih ovih godina dok pokušavate da stignete (po broju grend slem titula) Federera i Nadala – bilo je pitanje za Novaka, koje je u čudu ostavilo čak i američkog novinara Bena Rotenberga, poznatog po tome da koristi i najmanju priliku da „udari na Novaka“.

– Ne smatram sebe lošim momkom. Mislim, to je vaše mišljenje… Ne jurim nikoga. Pravim sopstveni put, svoju istoriju. Privilegovan sam što sam deo istorije ovog sporta koji volim. Kao što sam rekao na terenu, poznato mi je mnogo statistike, ali ne znam sve. Ipak, to me motiviše da igram najbolji tenis na događajima koji su najbitniji u našem sportu – odgovorio je Novak, ne dozvolivši da mu bilo šta pomeri fokus sa konačnog cilja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike