Nikolin put u večnost: Pogledajte svaki poen, svaki skok i svaku asistenciju, ali i kako su saigrači proslavili njegov uspeh (VIDEO)

03.03.2021

07:15 >> 07:21

0

Autor: D. B.

Jokić je u pobedi nad Milvokijem stigao do 50. tripl-dabla u NBA karijeri

Nikolin put u večnost: Pogledajte svaki poen, svaki skok i svaku asistenciju, ali i kako su saigrači proslavili njegov uspeh (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Morry Gash

Velika je stvar kada jedan Srbin može za sebe da kaže da je deo istorije NBA lige. A Nikola Jokić je posle pobede njegovog Denvera nad Milvokijem, ušao je u elitni klub najjače košarkaške lige na svetu.

Nikola je upisao 50. tripl-dabl u karijeri. Postao je jedan od devet igrača koji su tako nešto uradili u istoriji ovog nadmetanja. Kako je izgledalo ovo istorijsko veče ne samo za Nikolu, čoveka koji je tek drugi centar u dugoj istoriji NBA koji je ovako nešto uradio, možete da vidite koš po koš, asistenciju po asistenciju, skok po skok…

Tokom 75 godina koliko liga postoji više od 4.500 ljudi je odigralo makar jedan meč u ovom takmičenju. Ponovićemo, Nikola je posle ove utakmice postao jedan od devetorice! Da li je možda sada malo jasnije kakav je košarkaški dijamant ovaj momak iz Sombora?

Toga su svesni svi u Denveru. Tokom govora pred igračima u svlačionici trener Majk Meloun je pohvalio tim zbog načina na koji su izvojevali pobedu protiv jednog od najboljih timova Istočne konferencije. Ali, svoju najveću zvezdu nikako nije zaboravio.

Pročitajte još

– Verujem da je ovo bio i 50. tripl-dabl Nikole. Trebalo je da bude 51, ali su mu uzeli asistenciju protiv Čikaga – izgovorio je Meloun, a onda je krenulo skandiranje saigrača “MVP, MVP”…

Uostalom pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike