Nikolić: Jedva čekam dvomeč sa Milanom

08.02.2021

17:14 >> 17:30

0

Autor: N. St.

Mladi fudbaler crveno-belih sumirao utiske

Nikolić: Jedva čekam dvomeč sa Milanom
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Osvojena tri boda na startu drugog dela sezone u Superligi su ono što najviše raduje igrače Crvene zvezde. U Novom Pazaru su ostvarili trijumf (3:1).

Zadovoljstvo nije krio mladi fudbaler crveno-belih Veljko Nikolić.

– Mnogo mi je drago što smo pobedom startovali prolećni deo sezone. Odlično smo igrali i pokazali kvalitet u teškoj utakmici. Bitno nam je da pobeđujemo, svaki susret nosi važne bodove i na ovakvim mečevima se osvajaju titule. Novi Pazar je dobra ekipa, pružili su dobar otpor, ali naš kvalitet je presudio. Verujem da ćemo tako i nastaviti – rekao je Nikolić.

Dejan Stanković i stručni štab su u više navrata istakli da su pripreme bile više nego dobre za ekipul.

– Pripreme smo odradili na sjajan način. Na Kipru smo više radili na fizičkoj spremi, a u Turskoj je akcenat bio na fudbalu. Odigrali smo četiri sjajna meča i stvarno smo se dobro spremili za prolećne izazove i sve što nas čeka. Imamo zgusnut raspored.

Postoji još obaveza u domaćem šampionatu, ali se svakako najviše priča o predstojećem okršaju u Ligi Evrope protiv Milana.

-Fokus je na Radničkom iz Niša. Oni su odlični domaćini i teško je uzeti bodove tamo, ali daćemo sve od sebe. Posle toga Milan, jedva čekam taj dvomeč. Svi verujemo u sebe i vredno se spremamo – zaključio je Nikolić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike