Ivanić posle trijumfa u Novom Pazaru: Povratak u realnost

07.02.2021

16:31 >> 16:39

0

Autor: N. St.

Mirko zadovoljan pobedom na teškom gostovanju

Ivanić posle trijumfa u Novom Pazaru: Povratak u realnost
Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Nastavila je Crvena zvezda tamo gde je stala u prvom delu sezone. Posle napornih priprema su se vratili obavezama u domaćem šampionatu i ostvarili su pobedu.

Na gostovanju su savladali Novi Pazar (3:1) i potvrdili da su u dobroj formi. Strelac trećeg gola bio je Mirko Ivanić.

– Teška utakmica na teškom terenu. Velika promena za nas. Bili smo u Turskoj gde su tereni u savršenom stanju, sada se polako vraćamo u realnost, kako to obično biva u ovo doba godine. Nije bilo lako, ali je najvažnije da nosimo tri boda kući. Raduje me činjenica da smo nastavili pobednički niz – rekao je Ivanić.

Nije želeo akcenat da stavlja na svoj učinak.

– Trudim se da dam svoj doprinos na svakom meču. Volim kada asistiram i dajem golove, kao što je bio slučaj danas. Zadovoljan sam, ali uvek može bolje, kako ja, tako i cela ekipa. Teško je bilo igrati po ovakvom terenu, nije izgovor, ali je to nešto što je realnost. I pored toga smo uspeli da dođemo do trijumfa što je i najvažnije u ovom momentu.

Ono o čemu se najviše priča je duel sa Milanom u Ligi Evrope.

– Fokusirani smo na oporavak i naredni trening. Idemo korak po korak, sledi meč protiv Radničkog iz Niša i očekujem da će biti sličan kao ovaj. Ima još dosta vremena do utakmice sa Milanom. Kada prođe prvenstveni duel razmišljaćemo o evropskoj utakmici – zaključio je Ivanić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike