Nikola Janković: Partizan iz teških momenata uvek izlazi kao pobednik

04.04.2021

10:09

0

Autor: D. B.

Reči pune optimizma centra crno-belih

Nikola Janković: Partizan iz teških momenata uvek izlazi kao pobednik
Copyright MN Press

Na meč kakav su košarkaški Partizana odigrali protiv Krke u subotu uveče u ABA ligi, navijači crno-belih su čekali od početka sezone.

Ubedljiva pobeda i sigurna igra, nažalost po sve njih stigla je u momentima kada crno-beli nemaju više ni teoretskih šansi da se plasiraju u plej-of regionalnog takmičenja.

Timska utakmica, podelili smo preko 25 asistencija, primili ispod 70 poena. Prava utakmica kakva dolikuje Partizanu, napokon mogu reći. Uživali smo da igramo – objašnjava centar Partizana Nikola Janković.

Tim pre ostaje pitanje – šta se, na primer, dogodilo u prvom meču ova dva tima, kada su crno-beli poraženi od Krke sa 19 razlike u Novom Mestu.

Ljudi uvek sude i daju sud, ovo je ista ekipa, sa promenjenim trenerom. Neke su se kockice sada poklopile, uživamo sada u košarci. Kasno je za plej-of, žao nam je zbog svega toga, ali nismo se predali, nijednog momenta. Bilo je teških momenata i trenutaka, bilo je i u istoriji Partizana teških momenata, i uvek smo izlazili kao pobednici. Nadam se da ćemo izaći i ovoga puta.

Do kraja ABA lige Partizan očekuju još dueli protiv FMP-a i Splita.

– To su utakmice za nas, za ekipu. Da pokažemo narodu da nismo ono što nam se dešavalo tokom cele sezone i da napravimo uvod u domaće prvenstvo da probamo da uzmemo barem jedan trofej ove sezone – zaključio je Janković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike