Nema mira za Stanojevića: Bajbek završio polusezonu?

31.10.2020

16:21 >> 19:38

0

Autor: Adam Štulić

Napadač se teže povredio na treningu u petak uveče

Nema mira za Stanojevića: Bajbek završio polusezonu?
Copyright FK Partizan

Velike probleme ima Aleksandar Stanojević s igračkim kadrom od kako se vratio na klupu Partizana. Strateg “valjka” od prvog treninga ne može da računa na kompletnu ekipu tokom rada iz raznoraznih razloga, među kojima prednjače povrede.

Zašto Jojić nije igrao u Nišu?

Da stvar po crno-bele bude još nezgodnija, trenutno su van stroja pojačanja pristigla u samom finišu prelaznog roka, predviđena da prave razliku na terenu u korist kluba iz Humske, koji u narednom periodu neće moći da računa na Miloša Jojića i Žan Kristof Banjaka, kojeg, prema rečima Stanojevića očekuje duga pauza.

Zašto u Partizanu veruju u Bajbeka?

– Bajbek se teže povredio u petak uveče na treningu i veoma je upitno da li će se vraćati na teren do kraja jesenjeg dela sezone – rekao je Stanojević za TV “Arena sport” pred početak duela s Mačvom, koji će propustiti i kapiten tima Vladimir Stojković zbog povišene temperature na koju se požalio nekoliko sati pre starta meča sa Šapčanima.

Po završetku utakmice je više pričao o toj povredi.

– U pitanju je zadnja loža. Povredio se na laganom treningu, napravio je nezgodan potez, nije bio sprint ili tako nešto. Videćemo da li je ruptura i kakav je stepen povrede – kazao je Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike