Nekada u Zvezdi, sada protiv nje: Simić sa Vojvodinom stiže na "Marakanu", ne isključuje ni iznenađenje

13.07.2021

17:27

0

Utakmica je na programu u petak u 20 časova

Nekada u Zvezdi, sada protiv nje: Simić sa Vojvodinom stiže na "Marakanu", ne isključuje ni iznenađenje
Copyright Veljko Simić, MN Press

Derbi između Crvene zvezde i Vojvodine biće druga utakmica uvodnog kola nove sezone u Superligi Srbije.

Igraće se u petak na stadionu “Rajko Mitić” koji odlično poznaje Veljko Simić. Bivši fudbaler beogradskih, sada je jedna od uzdanica novosadskih crveno-belih.

– Utakmica sa Crvenom zvezdom je najveći izazov za svakog igrača u našem prvenstvu. U pitanju je četvorostruki prvak, koji je za razliku od drugih timova najmanje promenio igrački kadar ovog leta.

Uigrani su, jaki na svim pozicijama, sačuvali su kostur ekipe, ali daleko od toga da mi nemamo šanse. Kako se kaže “šampionu se ne preti“, ali uveren sam da ćemo imati šta da pokažemo i da možemo da iznenadimo na “Marakani” – rekao je Simić za sajt kluba sa “Karađorđa”.

Umesto Nenada Lalatovića, sada je na klupi Slavoljub Đorđević, a “Vošin” ofanzivac veruje da je pred njegovom ekipom još jedna uspešna sezona.

– Promena igračkog kadra po mom mišljenju je izuzetno pozitivna, jer sada imamo idealan balans između mladih i talentovanih igrača i onih iskusnijih koji nose tim. Vojvodina svake godine ima najveće ambicije i mi smo sebi postavili velike ciljeve za ovu sezonu. Uvek ćemo se boriti za sam vrh, idemo na pobedu u svakoj utakmici, jer to priliči renomeu našeg kluba – istakao je Simić.

Pročitajte još:

“Stara dama” će i ovog leta igrati u kvalifikacijama za plasman u jedno evropsko takmičenje. Vošin prvi rival u novoformiranom takmičenju Ligi konferencije jeste litvanski Panevežis.

– Rival nam nije toliko poznat, ali sam siguran da ćemo se posle utakmice sa Crvenom zvezdom detaljno posvetiti Panevežisu i da ćemo biti spremni za taj meč. U Evropi nema prava na popravni, moramo da budemo skoncentrisani i da idemo korak po korak, nadam se tako sve do grupne faze – zaključio je Veljko Simić.

Utakmica Crvena zvezda – Vojvodina na programu je u petak u 20:00 (prenos na TV Arena sport), a “Stara dama” će gostovati Panevežisu u četvrtak 22. jula od 17:30.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike