Navijači Al Ahlija ogorčeni: Kosanoviću, ti si bio naš pravi trener! Milojević je radio sa omladincima! (foto)

08.01.2021

18:40 >> 20:51

0

Pristalice saudijskog kluba smatraju da je uzor loših rezultata raskid saradnje Milojevića i Kosanovića

Navijači Al Ahlija ogorčeni: Kosanoviću, ti si bio naš pravi trener! Milojević je radio sa omladincima! (foto)
Copyright MN Press

Drugi uzastopni poraz u prvenstvu, sada od Al Kadasije, izazvao je tektonske poremećaje u u timu Al Ahlija koji sa klupe predvodi Vladan Milojević, a u timu igraju Ljubomir Fejsa i Marko Marin.

Zasad je “pala prva glava”. Ostavku je podneo genralni menadžer tima Tarik Kajal, ali navijači na društvenim mrežama pokazuju da jednom ostavkom neće biti umireno njihovo nezadovoljstvo. Traži se ostavka i Milojevića! Mada još ima mnogo da se igra i prvoplasirani Al Hilal ima svega tri boda viška, u redovima zelenih, verovatno najpopularnijeg kluba Saudijske Arabije vlada mišljenje da Srbin ne vodi tim ka tituli.

Sumnje u njegove sposobnosti su sve jače, jer igra ekipe je izuzetno loša unazad nekoliko utakmica. Protiv Al Raeda poraz je izbegnut čistom srećom u poslednjih 15 minuta meča, dok  ihje u sledećem kolu Al Tavon predvođen Leandreom Tavambom prosto pregazio. Ništa bolje nije bilo ni u duelu sa Al Kadasijom, koja je do 88. minuta imala ubedjivih 3:0, da bi onda poraz malo ublažio Abdulrahman Garib.

Odmah po odsviranom kraju meča upalile su se društvene mreže. Komentari se sigurno neće svideti nikome u ekipi, posebno Milojeviću, koji bi mogao uskoro da se vrati u zemlju i preuzme reprezentaciju Srbije.

Ostavka Tarika Kajala nije dovoljna. Sa njim mora i kukavički trener Vladan – napisao je jedan od navijača na Tviteru.

Najzanimljiviji komentar ostavio je navijač koji je podsetio da je donedavno u srtučnom štabu  Milojevića radio i njegov dugogodišnji saradnik iz Crvene zvezde Milan Kosanović. Novosadski stručnjak se danas vratio u Vojvodinu kao sportski direktor, a taj izbor nije promakao vernim pristalicama Al Ahlija.

On je bio naš trener, a ne Vladan, koji je trenirao naš podmladak – glasio je komentar ovog ljutog navijača koji je mislio na Kosanovića, fotografisanog tokom današnje promocije na stadionu “Karađorđe”.

Ovakav stav pristalice Al Ahlija nije prvi, već takvo mišljenje provejava i u tekstovima fudbalskih novinara u Saudijskoj Arabiji. Izgleda da od odlaska Kosanovića iz Al Ahlija mnogi primećuju veliku razliku u igri, a posebno u rezultatima ekipe. Stoga ne bi bilo nikakvo iznenađenje da u toku noći ovaj stručni štab izgubi poverenje i posao u klubu.

Pročitajte još

Da podsetiomo, uz Milojevića u stručnom štabu radi i Darko Tešović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike