Mršić: Partizan je pravljen za Evroligu

07.11.2020

22:43 >> 22:46

0

Autor: M. Rogač

Trener Zadra čestitao kolegi Filipovskom na uspešnom debiju

Mršić: Partizan je pravljen za Evroligu
Copyright Promo/KK Partizan

Ekipa Zadra posle poraza od Partizana u Beogradu, mora da traži pobede na nekim drugim destinacijama. Tim koji sa klupe vodi trener Veljko Mršić ima samo jedan upisan trijumf ove sezone, uz čak pet poraza, pa im preostaje velika borba za opstanak. U narednom kolu igraju protiv Budućnosti.

– Čestitam treneru Filipovskom na uspešnom debiju, a igračima Partizana na pobedi, koju su zaslužili – istakao je posle utakmice Veljko Mršić. – Bili su tokom većeg dela utakmice bolji protivnik. Mi smo 30 i nešto minuta bili blizu. Onda je Partizan pobegao na desetak razlike, pa smo se mi vratili serijom na 60:56. Međutim, da bismo dobili ovde moramo imati manje izgubljenih lopti.

Pročitajte još – Pobeda na debiju Filipovskog: Crno-beli trojkama srušili Zadar

Trojke crno-belih u drugom poluvremenu su bile presudne da dođu do pobede.

– Na kraju je razliku napravilo to što su igrači Partizana pogodili te šuteve koje su iskreirali u četvrtoj četvrtini. A mi smo sve promašili. Pogađali su svi igrači. Pejdž, Gordić, Zagorac u toj seriji. Moramo da budemo konstatniji da bismo dobili ovde. Imamo loše navike u igri, višak driblinga koji proizvodi veliki broj izgubljenih lopti. U procesu smo stvaranja novih navika. Nije lako to menjati… Doći na megdan Partizanu koji je napravljen za Evroligu, a mi smo u borbi za opstanak i držati se 30 i nešto minuta, u trenutku kada nismo u formi… Mislim da smo na dobrom putu i da ćemo u budućnosti gledati bolji Zadar – zaključio je Mršić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike