Filipovski: Srećan sam što smo probili led

07.11.2020

22:27 >> 22:56

0

Autor: M. Rogač

Trener Partizana pohvalio ekipu za pristup na meču sa Zadrom

Filipovski: Srećan sam što smo probili led
Copyright MN Press

Novi trener Partizana Sašo Filipovski je debitovao pobedom u ABA ligi protiv Zadra – 78:63. Njegov tim je pre svega zahvaljujući dobrom šutu za tri poena uspeo da slomi otpor protivnika u drugom poluvremenu.

– Pohvalio bih ekipu za pristup, borbenost i za timsku igru – istakao je posle pobede Filipovski. – Normalno da sam veoma srećan i zadovoljan što smo pobedili vrlo neugodnu ekipu Zadra. Igrali su sa energijom, imaju veliku širinu u napadu… Moram da pohvalim naše momke i ekipu, zato što smo trenirali dobro. Nije bilo lako izvući energiju. Pohvalio bih ih za pristup, mislim da je bio stvarno dobar. Dali smo sve od sebe i srećan sam što smo probili led.

Pročitajte još: Prva poruka Filipovskog odnosi se na promene u igračkom kadru (video)

Menjala se igra Partizana u raznim fazama ovog meča. U prvom delu su odgovornost preuzeli visoki igrači, posle su se oslonili na bekove i šut iz daljine.

– Trener i ekipa moraju da budu fleksibilni, imali smo probleme sa visokim igračima. Oni su igrali sa četvorkama koje šutiraju za tri poena, morali smo da reagujemo. Na kraju smo uspeli da podelimo minute i da rasteretimo naše visoke igrače koji su imali mnogo faulova. Svaka utakmica je za sebe. Ovde je protivnik imao dosta prodor dodavanja, mogu da pogode za tri poena, videćemo kakva će biti sledeća, zavisi od protivnika – zaključio je Filipovski.

Pročitajte još: Ovo skoro nije videla Hala sportova: Onuaku sa slobodnih bacanja kao Korać (video)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike