Milan Mandarić: Olimpija nikad nije imala boljeg trenera nego danas

16.06.2021

17:17 >> 17:18

0

Savo Milošević preuzeo Ljubljančane sa zadatkom da vrati titulu slavnom klubu

Milan Mandarić: Olimpija nikad nije imala boljeg trenera nego danas
Copyright Savo Milošević, Milan Mandarić/NK Olimpija

Na promociji Save Miloševića kao novog trenera ljubljanske Olimpije, srpski biznismen iz SAD i predsednik slavnog slovenačkog kluba Milan Mandarić tvrdi da njegov klub nikada boljeg stručnjaka nije imala na klupi.

– Veoma sam zadovoljan što predstavljam novog trenera Olimpije, Savu Miloševića. Posle nekoliko razgovora, iznenadile su me njegove vrline, koje je on pokazao i kao trener, ali prvenstveno kao čovek. Naravno da moram da pomenem i njegovu igračku karijeru, jer ga na tom polju poznajemo kao veliku legendu. Mislim da Olimpija nikada nije imala boljeg vođu i verujem da će njegovo prisustvo u klubu doneti dodatnu energiju i pozitivni izgledi za sve. Kao predsednik to mi čini veliko zadovoljstvo. Potpisali smo ugovor sa novim trenerom na dve godine i ako mi se dogodi da mi ovo bude poslednja godina u Olimpiji, onda ne sumnjam u uspeh kluba sa takvim trenerom na čelu – poručio je Mandarić.

Bivši strateg Partizana rekao je da mu je jasno u kakvu sredinu dolazi da radi:

– Znam kakvu težinu ima Olimpija kao klub. Znam tradiciju i istoriju. Velika mi je čast što sam postao trener Olimpije. Koristim priliku da se zahvalim predsedniku kluba. Velika mi je želja da sa Olimpijom napravim rezultate kakve takav klub zaslužuje. Verujem da imamo potencijal za to – rekao je Milošević.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike