Marko Grujić je završio sa pozajmicama? Vraća se u poznatu sredinu, odluka pada sledeće nedelje

10.07.2021

17:42

0

Autor: Adam Štulić

Srpski vezista nadomak je trajnog odlaska sa Enfilda

Marko Grujić je završio sa pozajmicama? Vraća se u poznatu sredinu, odluka pada sledeće nedelje
Copyright MN Press

Život na pozajmicama za Marka Grujića se bliži kraju. Srpski vezista nadomak je trajnog prelaska u Porto, a kako piše „A Bola“ definitivno će se biti poznato sledeće nedelje.

Ugledni portugalski list navodi da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nikad bliži tome da „postane vlasništvo“ kluba s „Dragaa“, koji je navodno u završnim pregovorima s Liverpulom oko otkupa ugovora.

Na taj način svako će dobiti ono što je i želeo od trenutka kada je Grujić Portu rekao zbogom, a od kluba dobio samo doviđenja.

Liverpul je ovog leta naciljao Otavia i, kako stvari stoje, dobiće ga, ali će za uzvrat morati da pristane da Srbina pusti u portugalkog velikana z oko 13 miliona evra, što je sredina, između 10 miliona, koliko je prvobitno nudio Porto, i 17, koliko je tražio klub s „Enfilda“.

Pročitajte još

Srpski reprezentativac je prošle sezone ostavio sjajan utisak u Portu, u koji je stigao u samom finišu letnjeg prelaznog roka. Odigrao je 39 utakmica u plavom-belom dresu, ustalio se u ekipi Serža Konseisaa i pojedinim potezima „ušao pod kožu“ navijačima portugalskog vicešampiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike