Grujić dao gol pa napravio gest zbog kojeg ga navijači Porta obožavaju (VIDEO)

19.05.2021

20:35

0

Autor: Adam Štulić

Srpski reprezentativac očigledno želi da ostane u Portugaliji

Grujić dao gol pa napravio gest zbog kojeg ga navijači Porta obožavaju (VIDEO)
Copyright Profimedia

Srpski reprezentativac Marko Grujić odlično se snašao u ekipi Porta koju trenira legendarni Serđo Konseisao, pružao је dobre partije u Ligi šampiona, ali i portugalskoj ligi i sve više se govori o njegovom ostanku u Portugalu.

Njegov potez na meču u sredu protiv Belenenseša tek će podgrејati priče o transferu iz Liverpula u Porto. Grujić je bio strelac u pobedi 4:0, a nakon što je zatresao mrežu poljubio je grb na dresu što se može protumačiti i kao svojevrsna poruka Jirgenu Klopu, koji ga nije vratio u Liverpul, uprkos dobrim igrama i u dresu Kardifa i Herte.

Navijači portugalskog tima vrlo ozbiljno su shvatili ljubljenje grba, pa sada klubu predlažu da iskešira za ugovor srpskog veznog fudbalera. Počele su čak i da se pišu peticije za njegov ostanak u plavo-belom dresu, a Porto će morati da plati oko 15 miliona za Gruju.

Srpski reprezentativac sada očigledno želi da ostane u Portu, koji je završio sezonu na drugom mestu portugalskog prvenstva i igraće naredne sezonе Ligu šampiona.

Marko Grujić stigao je 2016. u Liverpul iz Crvene zvezde kao prvo pojačanje Jirgena Klopa, ali nije se zadržao dugo među Redsima. Nakon tek nekoliko odigranih mečeva za slavni engleski klub usledile su pozajmice u Kardif siti i Hertu, a onda u Porto u kojem bi mogao da se skrasi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike