Liverpul pronašao rešenje za Marka Grujića

27.06.2021

16:34 >> 16:38

0

Autor: Adam Štulić

Srpski vezista mogao bi da se vrati u Porto

Liverpul pronašao rešenje za Marka Grujića
Copyright Marko Grujić Profimedia/PRESSINPHOTO

Pre dva meseca Marko Grujić je rekao „zbogom“ Portu, dok su mu iz portugalskog velikana poručili „doviđenja“. I izgleda da je klub s „Dragaa“ bio u pravu.

Kako piše ugledna „A Bola“, Liverpul će pokušati da „iskoristi“ srpskog vezistu kako bi malo spustio cenu za angažovanje Otavija.

Nekadašnji đak Crvene zvezde ostavio je dobar utisak u plavo-belom dresu u sezoni za nama. Brzo je postao jedan od miljenika navijača, koji su mnogo sjajnih stvari o njemu čuli od nekadašnjeg trenera srpskog šampiona Sa Pinta i pre nego što je odigrao prve minute u Portu, čiji čelnici nisu na kraju sezone želeli da aktiviraju otkupnu klauzulu.

U međuvremenu, „crveni“ su odredili cenu za Grujića, a potom krenuli u ofanzivu na Otavija, ali ih je startu odbila visina obeštećenja koju Porto traži. Ipak, Klop i saradnici brzo su se „presabrali“ i odlučili da Srbina uključe u ceo posao, u nadi da će “ubiti dve muve” jednim udarcem.

Koliko će Porto pristati da spusti traženu cifru ostaje da se vidi, ali će ponuda Liverpula, s ozbirom na status koji je Grujić izgradio za manje od godinu dana na „Dragau“, bez dileme naterati čelnike plavo-belih da dva puta razmisle pre nego što pošalju odgovor na „Enfild“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike