Mađari protiv Srbije bez trija iz Bundeslige

14.11.2020

21:22

0

Autor: Adam Štulić

Peter Gulaši, Vili Orban i Ronald Salai se vraćaju u svoje klubove

Mađari protiv Srbije bez trija iz Bundeslige
Copyright MN Press

Reprezentativci Mađarske i Srbije u potpuno suprotnom raspoloženju i takmičarskim ambicijama ulaze u meč petog kola Lige nacija, koji se u nedelju (20.45) igra u Budimpešti.

Naši severni susedi su u četvrtak u triler završnici i golovima u 88. i drugom minutu nadoknade vremena napravili preokret protiv Islanda (2:1) i izborili plasman na šampionat Evrope, dok su “orlovi” posle penala eliminisani od Škotske. Pored toga, Mađari se s Rusima bore za plasman u najjaču grupu Lige nacija, dok se izabranici Ljubiše Tumbakovića takmiče s Turcima za opstanak u B grupi novoformiranog UEFA nacionalnog takmičenja.

Mađari “preoteli” Islanđanima Evropsko prvenstvo za četiri minuta

Selekcija Mađarske će u izmenjenom sastavu izaći na megdan Srbima. Kako prenose tamnošnji mediji, golman Peter Gulaši (Lajpcig), njegov saigrač iz odbrane Vili Orban, te vezista Frajburga Roland Salai vratili su se u svoje klubove kako bi bili spremni za bundesligaške okršaje koji ih očekuju narednog vikenda.

Iznuđena promena u poslednji čas: Otkriveno zbog čega Kolarov nije igrao protiv Škotske

Takođe, selektor Mađara za utakmicu protiv Srbije neće moći da računa na tandem suspendovanih fudbalera (zbog žutih kartona) Atilu Šalaja i njegovog imenjaka Fiolu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike