Luka Milivojević nakon brodoloma protiv Liverpula: Ja ovo u svom životu nisam doživeo!

19.12.2020

15:41 >> 16:12

0

Srpski reprezentativac rezigniran posle pravog brodoloma njegovog Kristal palasa protiv Liverpula

Luka Milivojević nakon brodoloma protiv Liverpula: Ja ovo u svom životu nisam doživeo!
Copyright Tanjug/ (Andrew Boyers/Pool via AP

Kristal Palas i Luka Milivojević još će se dugo oporavljati od teškog debakla na svom Selharst parku protiv Liverpula – 0:7 (0:3). Srbin je posle katastrofe pokušao da pronađe prave reči da bi opisao šta oseća, ali ni tu mu, kao ni na terenu, nije bilo baš lako da se snađe:

Pročitajte još

Teško je, iskreno. Veoma je teško govoriti nakon takvih poraza. Nikad u životu nisam doživeo tako nešto. Danas su bili toliko precizni, imali su otprilike osam udaraca i postigli su sedam golova. Veoma su opasna ekipa u kontranapadu, kaznili su svaku našu grešku – rekao je Milivojević.

Gostima je već od 3. minuta uspelo da probiju odbranu ekipe menadžera Roja Hodžsona, a do poluvremena su to učinili još dva puta.

– Otvorili su utakmicu vrlo dobro nakon dva minuta, što ih je dovelo do 1:0. Bili smo u igri nakon toga u prvom poluvremenu i imali smo neke šanse. Stvorili smo četiri ili pet lepih prilika u prvom poluvremenu i možda je trebalo da postignemo neke golove. Ali nakon toga, usledila je kontra – 3:0. Na poluvremenu sam osećao da nismo zaslužili da padnemo tako rezultatski. Drugo poluvreme smo pokušali da smanjimo vođstvo. Pokušali smo da se vratimo u igru, ali dobili smo brutalan rezultat. Oni su vrhunski tim, 7:0 je veoma loš ishod za nas.

Totalni pad protiv crvenih došao je posle serije od tri meča bez poraza, što je samo nagoveštavalo dobru utakmicu između aktuelnog šampiona Premijer lige i ekipe iz južnog Londona koja je bila u dobroj formi

Imamo puno iskusnih igrača u timu, ali je upravo problem što niko u u karijeri nije primio toliko golova. Teško je govoriti nakon ovog poraza, ali to je fudbal. Oni su dobili sedam golova protiv Aston Vile, Siti je primio šest, Totenhem pet. To je nivo Premijer lige. Sledeće nedelje idemo ponovo Aston Vili, pokušavaćemo da preokrenemo situaciju i da dobijemo neke bodove.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike