Luka Jović u Milanu: Moguće je!

05.01.2021

07:19 >> 07:25

0

Španski novinar tvrdi da će Srbin napustiti Real ako dođe njegova jeftinija zamena

Luka Jović u Milanu: Moguće je!
Copyright Luka Jović, Profimedia

Ako Real Madrid pronađe centarfora kao alternativu Karimu Benzemi, Luka Jović bi mogao postati još jedan igrač kraljevskog kluba koji je odlučio da u dresu Milana oživi svoju karijeru. Pre njega na taj korak su se rešili Brahim Dijaz i Teo Ernandez, a direktor “rosonera” Paolo Maldini veruje da bi mu Srbin bio i treći transfer pogodak iz Madrida.

Pročitajte još

Eduardo Kornago, novinar Asa i portala Bernabeu Digital veruje da transfer Jovića nije nemoguća misija za Maldinija, iako neće biti jednostavno isposlovati pristanak Reala:

– Pomirimo se s tim da Jović nije ubedljiv u Realu. Uložene su velike pare da bi se doveo u Madrid, ali nikada nije uspeo da pokaže visok nivo kakav je imao u Nemačkoj i Portugaliji (?!). Međutim, sumnjam da će uspeti da ode. Real Madrid je prošlog leta mnogo razmišljao o mogućoj prodaji i tačno je da mu čak i Marijano Diaz progresivno oduzima minute u Zidanovoj strategiji, ali ako Luka sada ode, mora se naći zamena i to sa značajno manjom cenom. Ako bi stigla ova jeftina zamena, očigledno bi Milan bio ozbiljan kandidat u trci za Jovića – rekao je Kornago.

Za Milan nije nastupao nijedan fudbaler sa pravom nastupa za reprezentaciju Srbije, dok je kao trener jednu nepunu sezonu na klupi “rosonera” proveo Siniša Mihajlović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike