Luka Dončić ne može samo jedno - da zaustavi Bobana Marjanovića (VIDEO)

22.03.2021

06:07

0

Autor: D. B.

Dalas razbio Portland u gostima - 132:92

Luka Dončić ne može samo jedno - da zaustavi Bobana Marjanovića (VIDEO)
Copyright Profimedia

Dalas je razbio Portland 132:92 (27:30, 38:24, 38:15, 29:23). Luka Dončić je igrao neverovatno. Postigao je 37 poena. Trojke je šutirao 9-8. Imao je sedam skokova, četiri asistencije i to za samo 30 minuta provedenih na terenu. Sve Luka može, ali jedno ne može – da zaustavi Bobana Marjanovića kada džin iz Srbije odluči da se našali sa njim.

Naime, posle ovakve partije, logično, Luka je bio čovek koji je davao izjavu na nacionalnoj televiziji. Dončić je sedeo u stolici i gledao u kameru u momenti kada je Boban odlučio da, leđima okrenut ka kameri uleti u kadar zajedno sa jednim od trenera Dalasa.

– Bobanova glava je toliko velika da ne mogu da vas vidim – mahao je Luka novinarima koji su mu postavljali pitanja.

– Čoveče, ne smeš da mu dozvoliš da ti to radi – umirali su od smeha voditelji.

Članovi meveriksa su se zabavljali, a i kako da se ne zabavljaju kada su ostvarili veliku pobedu. Protiv Portlanda osim Lukine simultanke Ričardson je ubacio 21 poena, Porzingis je imao 12 uz osam skokova, Fini-Smit se zaustavio na 13, a kao aduti sa klupe Hardevej i Pauel su sakupili po 11 poena.

Pročitajte još

A Boban Marjanović je imao razloga da bude raspoložen pošto je posle dugo vremena – igrao! Za pet minuta provedenih na parketu postigao je dva poena, imao je dva skoka i asistenciju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike