Loše vesti za Stankovića: Još jedan važan adut mora na pauzu

10.03.2021

10:58

0

Autor: D. B.

Posle Italijana korona udarila i na još jednog internacionalca u redovima crveno-belih

Loše vesti za Stankovića: Još jedan važan adut mora na pauzu
Copyright MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda je saopštio da je standardni član prve postave Seku Sanogo zaražen koronavirusom i da se nalazi u izolaciji!

Kako su saopštili iz redova crveno-belih vezista je odmah pošto je osetio prve simptome testiran, a rezultati su pokazali da je oboleo od virusa.

– Čim je snažni vezni fudbaler osetio prve simptome, odmah je bio testiran, a potom i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak ekipe. Nažalost, nalaz na korona virus je bio pozitivan. Fudbaleri našeg tima su nastavili da treniraju normalno i da se pripremaju za susret sa Mačvom, ali i za sve naredne utakmice koje ih očekuju. Sanogo se oseća dobro i čvrsto verujemo da će se ubrzo naći na terenu sa saigračima – objasnili su iz Zvezde.

Iz redova beogradskog kluba objašnjeno je i kako izgleda postupak testiranja fudbalera tokom čitave sezone.

– Naš klub testira igrače na virus kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih – objašnjavaju iz redova crveno-belih.

Pročitajte još

Pred fudbalerima Zvezda je veliki broj utakmica u kratkom periodu. U četvrtak će od 19:10 dočekati Mačvu u odloženom meču 22. kola Superlige Srbije, dok će u ponedeljak igrati protiv Voždovca.

Meč četvrtfinala Kupa protiv IMT-a, koji je trebalo da se igra sutra biće naknadno određen, verovatno tokom pauze za kvalifikacije za odlazak na SP.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike