Zvezdini Italijani zabrinuli sve u Ljutice Bogdana po povratku iz Milana

05.03.2021

08:43 >> 10:48

0

Autor: Adam Štulić

Falćineli i Falko zbog zdavstvenih problema van tima

Zvezdini Italijani zabrinuli sve u Ljutice Bogdana po povratku iz Milana
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Prošlo je nedelju dana od Zvezdinog gostovanja u Milanu, a u taboru srpskog šampiona još osećaju posledice tog puta. Ali ne zbog propuštene prilike da se renomirani velikan izbaci u šesnaestini finala Lige Evrope, već zbog toga što je italijanski tandem crveno-belih od povratka iz domovine van stroja.

Napadač Dijego Falćineli i ofanzivni vezista Filipo Falko nisu trenirali od utakmice na “San Siru” zbog zdravstvenih problema. Italijani su imali simptome virusa korona, a sa crveno-bele strane Topčiderskog brda u petak je stigla potvrda da su pozitivni na Kovid-19.

– Čim su osetili prve simptome Falćineli i Falko su odmah testirani, a potom bili i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak tima. Nažalost nalaz je pokazao da su dva italijanska fudbalera našeg tima pozitivna na virus korona – navodi se u saopštenju crveno-belih na sajtu kluba.

Iz tabora srpskog šampiona su poručili da se izabranici Dejana Stankovića normalno pripremaju za naredne izazove koji ih očekuju.

Pročitajte još

– Najvažnije od svega je da se Falćineli i Falko dobro osećaju i verujemo da će ubrzo biti na terenu sa saigračima. Naš klub testira igrače na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih. Falćineliju i Falku želimo brz i uspešan oporavak, te da se što pre priključe ekipi u novim pobedama – stoji u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike