Laslo Đere besan na Italijane zbog zavere ćutanja

16.10.2020

07:31 >> 08:07

0

Autor: D. B.

Teniser iz Srbije ne može da sakrije ljutnju zbog ponašanja organizatora turnira na Sardiniji

Laslo Đere besan na Italijane zbog zavere ćutanja
Copyright MN Press

Fabio Fonjini je odstranjen sa turnira na Sardiniji zbog toga što je bio pozitivan na koronavirusa, ali bes tenisera koji su bili na ovom ostrvu u Italiji je ogroman.

Fonjini pozitivan na koronu, Srbija dobila drugog tenisera u četvrtfinalu turnira na Sardiniji

Kako je objasnio teniser iz Srbije Laslo Đere, razlog tome je činjenica da su organizatori manje-više krili da je domaći takmičar otkazao učešće zbog toga što se razboleo.

Nisu nas uopšte informisali, nego smo dobili mejl da je Fabio otkazao učešće. Nigde nije bilo rečeno da je to zbog toga što je bio pozitivan. Gledao sam neki meč na TV i čujem komentar da je odustao iz tog razloga. Bukvalno sam tako saznao. Ni dan kasnije nije bilo ništa drugačije. Dobili smo novi mejl u kome se kaže da je jedan igrač pozitivan, i to je bilo to – nije mogao da sakrije ljutnju zbog svega što se zbilo Đere u intervjuu za „Sportski žurnal“.

Đere slavio u srpskom derbiju na Sardiniji

On objašnjava i da je svestan nove realnosti u sportu.

– Nije bilo turnira da neko nije bio zaražen. Čuvamo se, nije nam drago, ali nadamo se da će ovde na Sardiniji to biti jedini slučaj. Testiramo se na svaka četiri dana. Juče smo uradili drugi test, i moj trener, devojka i ja samo bili negativni. Kontrole, dakle, ima, ali mere nisu ništa specijalno. Igrači nose maske i drže distancu, i to je to – raportira Đere.

Naš teniser danas u 10 časova igra protiv Čeha Veselog, 67. igrača na svet,u u četvrtfinalu turnira na Sardiniji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike