Ljudi, ovo je baš posebna priča o Šumaheru: Objavljen trejler filma uz podršku porodice šampiona (VIDEO)

26.08.2021

08:58

0

Saznaćemo mnogo o stanju legendarnog vozača

Ljudi, ovo je baš posebna priča o Šumaheru: Objavljen trejler filma uz podršku porodice šampiona (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Film Šumaher, čija je premijera zakazana za 15. septembar, biće zaista posebna priča o legendarnom Nemcu.

Netfliks je objavio trejler za ovo delo i ako je suditi po onome što smo videli u najavi nešto kraćoj od dva minuta, biće to priča nad pričama.

Printscreen/Youtube

Konačno će svet saznati u kakvom se stanju nalazi vozač nad vozačima, sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Mihael Šumaher.

Ceo projekat nastao je uz punu podršku njegove porodice, a čućemo i pruču Šumijeve dece, te nekadašnjih kolega i saradnika poput Dejmona Hila, Mike Hakinena, Dejvida Kultarda, Bernija Eklstona, Žana Toda, Flavija Brijatorea…

Najavljeni su i dosad neviđeni snimci, kako iz karijere, tako i iz porodičnog života slavnog Šumahera.

– Film nam priča priču o dva sveta Mihaela Šumahera. To je poklon porodice njihovom voljenom suprugu i ocu- poručila je dugogodišnja Šuamherova menadžerka Sabine Kem.

Printscreen/Youtube

Predstojeći vikend na stazi Spa Frankoršam proteći će u znaku nemačkog vozača, koji je pre 30 godina debitovao u svetu Formule 1. Šumaher je zabeležio 306 startova u šampionatu F1, ima 91 pobedu, 155 puta je bio na podijumu, 68 puta je startovao sa pol pozicije i uz njegovo ime stoji 77 najbrže odvezenih krugova.

Pročitajte još:

Teško je povređen poslednjih dana 2013. godine na skijanju i od tada se moglo samo nagađati u kakvom se stanju nalazi. Sve vreme su stizale oprečne informacije, a sada je konačno došlo vreme da od porodce i prijatelja čujemo šta imaju da kažu o životu slavnog asa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike