Legenda Crvene zvezde oštro kritikovala "baletana" Tadića i selektora Tumbakovića

13.11.2020

10:30 >> 13:01

0

Autor: D. B.

Stanislav Karasi besan zbog odnosa reprezentativca prema dresu reprezentacije

Legenda Crvene zvezde oštro kritikovala "baletana" Tadića i selektora Tumbakovića
Copyright

Stanislav Karasi, nekadašnji napadač Crvene zvezde i reprezentativac one velike Jugoslavije, rekao je ono što je verovatno na duši svakog navijača fudbalske reprezentacije Srbije. Gostujući na TV Pink, čovek koji je bio strelac na meču protiv Škotske 1974. godine, bez dlake na jeziku govorio je o meču “orlova” i Škota, posle koga je Srbija ostala bez još jednog plasmana na Evropsko prvenstvo.

U svojoj analizi Karasi je decidiran. Odogvornost za rezultat leži na plećima sinoćnjeg kapitena Dušana Tadića, ali i selektora Ljubiše Tumbakovića.

– Oni su pokazali da nije dobro napravljena reprezentacija. Nemanja Gudelj je igrao levog beka! Nezamislivo, jedan igrač koji izgara na sredini terena, koji može da odgovara borbi Škotima, stoji sa strane. Drugo, dva igrača koja su u špicu napred, pogotovo kapiten, ja sam rekao sinoć u mom društvu gde sam gledao utakmicu, kao baletan. Tako možeš nonšalantno da igraš u Ajaksu, ne u reprezentaciji. On određuje sve, a ništa ne radi. Mnoge stvari nisu funkcionisale – objasnio je Karasi.

Na meti njegovih kritika našao se i Ljubiša Tumbaković.

U pravu je Tumbaković što kaže da je ljut na igrače, ali on je postavio te igrače. Mi smo imali neke živosti tek u nekom momentu kada je počeo da menja, kada je ubacio Mladenovića, a Gudelj igrao u sredini. To je trebalo od početka da se igra. Očigledno da su ovi igrači lažne vedete. Oni igraju u svojim klubovima sa boljim igračima, zato igraju dobro – besan je bio Karasi.

Pročitajte još: I u Hrvatskoj su razočarani igrom Srbije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike