Lebron u Lejkersima do 2023. godine, a posle pravi istoriju sa sinom Bronijem

02.12.2020

19:12

0

Kralj Džejms želi sa svojim najstarijim naslednikom da zaigra u istom timu

Lebron u Lejkersima do 2023. godine, a posle pravi istoriju sa sinom Bronijem
Copyright Profimedia/Curtis Compton/Atlanta Journal-Constitution/TNS
Najveći košarkaš današnjice Lebron Džejms ostaće “jezerdžija” i naredne dve godine. To će tim iz Los Anđelesa koštati fantastičnoh 85.000.000 dolara, kako piše novinar Šems Čaranija na svom Tviter profilu.
Obećani iznos je i najveći koji može dobiti jedan košarkaš za dvogodišnju vernost. Lejkersi će novim sporazumom osigurati Lebronovo prisustvo u timu do 2023. godine, godinu dana duže od ranijeg sporazuma koji je isticao 2021. sa opcijom da igrač produži boravak do 2022. godine.
Dobro obavešteni izvori u Americi tvrde da sve ovo ima najveće veze sa Lebronovim starijim sinom Bronijem. Košarkaš srednjoškolskog tima Sijera Kenjon prema svim predviđanjima biće na draftu 2023. godine i njemu ESPN već sada predviđa poziciju iznad 24. mesta, jer je atletski sposoban kao njegov otac sa natprosečnim osećajem za igru, vizijom, dodavanjima… To bi moglo da dovede do ispunjenja najveće Lebronove želje da zaigra sa svojim sinom u istom timu.
Ostaje da se vidi koja će to biti ekipa, a zasad je jedino sigurno da će “King Džejms” dočekati sinov ulazak u NBA kao slobodan agent. U Evropi se na vrhunskom košarkaškom nivou 90-tih dogodio sličan slučaj, samo što su tada legendarni Dino Menegin i njegov sin Andrea bili protivnici u “palakanestru” igrajući za Olimpiju, odnosno Vareze.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike