Lazović i Ilić odoleli u Torinu: Verona otkinula bod Juventusu

25.10.2020

22:10 >> 22:13

0

Gosti poveli, a Šveđanin Dejan Kulusevski sprečio senzaciju

Lazović i Ilić odoleli u Torinu: Verona otkinula bod Juventusu
Copyright Tanjug/Tano Pecoraro/LaPreše via AP

Novi trener Juventusa Andrea Pirlo još nije pronašao dobitni tim i taktiku otkako je preuzeo klupu “stare dame”. Poslednji su dokaz za ovu tvrdnju ponudili igrači Verone, koji su u Torinu uspeli da osvoje bod, mada su po igri i kretanju rezultata bili blizu i osvajanju celog plena.

Otpočetka se tim hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića nametnuo kao ravnopravan protivnik aktuelnom šampionu Italije.  Nije bilo mnogo pravih prilika, ali one retke pred golom Šćešnog ledile su krv u žilama navijača domaćeg tima. Odličan je u tim momentima bio srpski reprezentativac Darko Lazović, da bi mu se početkom drugog poluvremena sa klupe pridružio i “orlić” na pozajmici iz Mančester sitija Ivan Ilić.

Takva otresitost gostima je 60. minutu donela vođstvo preko Andree Favilija posle sjajne asistencije Matije Zakanjija.  U nastavku Juventus je pojačao pritisak. Nije tu bilo neke osmišljene akcije. Uglavnom su sjajni pojedinci u Pirlovom timu pokušavali da svoj individuani kvalitet pretoče u prednost na terenu, što se na kraju i ostvarilo u 71. minutu preko rezerviste Dejana Kulusevskog, koji je desetak minuta pre  zamenio bledog Federika Bernardeskija.

Do kraja Juventus je pokušavao da dođe do tri boda solo akcijama Kulusevskog i Paola Dibale, ali su fudbaleri Verone na sve njihove pokušaje imali pravi odgovor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike