Borjan: Budite ponosni na nas, velike će stvari doći

25.02.2021

22:45

0

Autor: Adam Štulić

Kapiten Crvene zvezde pohvalio kompletan tim za izdanje protiv Milana

Borjan: Budite ponosni na nas, velike će stvari doći
Copyright Profimedia

Pomešanih osećanja su svi kojima je crveno-bela boja pri srcu posle dvomeča s Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope. Crvena zvezda nije poražena protiv velikog rivala, koji je prošao dalje sa dva nerešena rezultata, zahvaljući golu više postignutom u gostima.

– Velika šteta. Preponosan sam na saigrače, odradili smo fenomenalan posao. Želeo bih da im čestitam za borbu u ove dve utakmice na kojima smo bili skoro sat vremena sa igračem manje. Svaka im čast, treba da budu ponosni… Da se jedan Milan ovako brani protiv nas na “San Siru”, sa igračem više, to je veliki uspeh za nas. Treba ovako da nastavimo da radimo i doguraćemo daleko. Želim da čestitam stručnom štabu, navijačima, treba da budu ponosni na nas – rekao je posle meča kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

Iskusni čuvar mreže istakao je da svi u taboru srpskog šampiona treba da idu podignute glave posle duela sa favorizovanim protivnikom.

Pročitajte još

– Nije me iznenadilo što nas nisu ozbiljnije ugrozili, jer mi kao tim igramo fenomenalno. To smo pokazali i prošle godine, pokazujem i ove. Ne primamo često golove, igramo fenomenalno kao ekipa, što sve potiče iz svlačionice, koja je kvalitetna. Momci ginu jedni za druge, za ovaj grb, navijače, to je najbitnije. Da nastavimo ovako i velike će stvari doći – kazao je Milan Borjan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike