Kristijano Ronaldo otkrio šta na TV gleda pre fudbalske utakmice

15.12.2020

12:04 >> 12:09

0

Portugalac voli borbe, UFC i boks su mu omiljeni sportovi

Kristijano Ronaldo otkrio šta na TV gleda pre fudbalske utakmice
Copyright Profimedia

Da li možete zamisliti Kristijana Ronalda kako kanal sa fudbalskom utakmicom menja na daljinskom upravljaču za kanal sa drugim sportom. Možda je teško zamisliti, ali to se zaista događa u kući porodice Ronaldo. Portugalac, naime, obožava “UFC” borbe na TV, što se odavno znalo, mada niko nije mogao ni da pretpostavi da je naklonost krvavim mečevima ispred fudbala.

Pročitajte još: “Dragi, dobri Sabo je zauvek zatvorio oči”

Bavljenje fudbalom je moja strast i uživam u gledanju drugih sportova na televiziji. Između fudbalske utakmice i boksa ili UFC meča, više volim boks i UFC – otkrio je Ronaldo u razgovaru sa DAZN, specijalizovanim kanalom za mečeve borilačkih sportova.

Portugalski fudbaler nije sklon ideji da se i sam okuša u svetu boksa.

Mislim da neću biti u prilici da postanem bokser, teško je. Za to se moraš roditi, s tim talentom. Mislim da sam rođen za profesionalnog fudbalera. Imam taj dar od početka i zato sam rekao sebi: “Prihvatiću ovu šansu oberučke.“

O razlikama između dva sporta, Ronaldo kaže:

Pročitajte još: Progovorio detektiv kojeg je Sevilja angažovala da špijunira Maradonu

Boks je malo teži, jer si sam kad se takmičiš. Radite u teretani, imate svoj tim, ali oni se ne igraju s vama, već samo treniraju s vama. U našem slučaju je drugačije, zabavnije je jer radimo, smejemo se zajedno i to je druga vrsta žrtvovanja. Kada sam bio u Mančester junajtedu, bokserski trener je trenirao sa mnom. Mislim da je trening boksa dobar za fudbal, jer poboljšava čula i pokrete.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike