Progovorio detektiv kojeg je Sevilja angažovala da špijunira Maradonu

15.12.2020

11:44 >> 13:15

0

Svedočenje agenta Čarlija pokazuje i drugu stranu fudbala i legendarnog Argentinca

Progovorio detektiv kojeg je Sevilja angažovala da špijunira Maradonu
Copyright Profimedia

Veliki Dijego Armando Maradona bio je okružen lošim ljudima, “pijavicama” koje su iz njega izvlačile korist, zaključak je izvesnog Čarlija, detektiva koji je u ime Sevilje i uprave od septembra 1992. godine pa do odlaska iz kluba, pratio svaki korak Argentinca. Na rastanku svi podaci prikupljeni od detektiva Čarlija pomogli su Sevilji da se bez većih problema raskine saradnja sa Maradonom.

Pročitajte još: Tragedija: Preminuo Zoltan Sabo

Čarli je pre dolaska Maradone angažovan od Sevilje, jer su u klubu znali da Argentinac vodi život koji mu smeta da pokaže sve što zna na terenu. Praćenje je počele od sletanja Maradone na aerodorom 28. septembra.

Vrata bi se otvorila i izašao bi podižući prašinu poput “Lamborgini Miure”. Beleške su pisane u vožnji 190 km/h – objašnjava “Čarli” za “Vox populi”.

Pratnja je počinjala od izlaska iz kuće, pa do sportskog centra na trening i kasnije kada bi se Maradona vratio kući. Nekoliko privatnih detektiva se smenjivalo tokom nadgledanja života čuvenog fudbalera.

Ta kuća nije imala dva izlaza, bila je to dobra stvar. Bio je to bungalov i izlaz je bio samo jedan. Pa smo tamo stavili automobil i smenjivali se. Ta kuća je bila poput tržnog centra. Stalno je dolazilo i odlazilo 18 ili 20 Italijana i Argentinaca. Bio sam na ulici 30 godina i znam kakvi su bili to ljudi. To je katastrofa. Bio je blizak prijatelj jednog argentinskog restorana. Imao je oko 15 Italijana, svojih menadžera, i deset ili dvanaest se.onja pored. Maradona je bio glup, jer je bio dobar čovek. Imao je mnogo pijavica uz sebe koji su mu isisavajući krv govorili “ovaj momak je baš glup”.

Čarli tvrdi da su se na kraju uspeli da ubace u Maradonin krug ljudi, tako što su angažovali “modele”, koji su pratili sve što se u kući dešavalo do pet ujutru.

Sve ovo je trajalo do svađe Maradone sa upravom Sevilje. Kada je došao trenutak njihovog obračuna i Maradona doneo odluku da ne igra više za Sevilju, tada je klub izvadio svoje adute od angažovanih detektiva.

Pročitajte još: Bivši saigrači u suzama: Zašto baš Zoltan, pa on mrava ne bi zgazio

Rekli su mu”Vidi, imamo ovo, ovo i ovo. Nisi išao da treniraš zbog ovog i ovog.”  Uštedeli su 150 miliona pezeta jer im je on “oprostio” – ispričao Čarli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike