Krasić progovorio o povratku u CSKA, ima jedno veliko ali...

20.03.2021

19:33 >> 19:35

0

Autor: Adam Štulić

Nekadašnji reprezentativac povezuje se sa dve funkcije u moskovskom velikanu

Krasić progovorio o povratku u CSKA, ima jedno veliko ali...
Copyright Profimedia

Najveći trag u igračkoj karijeri Miloš Krasić je ostavio u dresu moskovskog CSKA, gde je za šest godina postao jedna od istinskih legendi kluba. Nekadašnji srpski reprezentativac pre nekoliko godina je završio profesionalnim igranjem fudbala, a u subotu uveče ruski mediji bruje o njegovom povratku u “armiju”.

Moskovljani su u sredu poraženi na svom terenu od Zenita (3:2), što je bila kap koja je prelila čašu nezadovoljstva rukovodstva CSKA, koje je rešilo da se zahvali na saradnji Viktoru Gončarenku.

Iako bi beloruski trener na kraju sezone svakako napustio “armejace”, čelnici kluba rešili su da odmah izvrše rokadu na klupi i umesto Gončarenka postave još jednog svog bivšeg fudbalera Ivicu Olića. Nekadašnji reprezentativac Hrvatske, poslednjih godina član stručnog štaba “vatrenih” trebalo bi prema nekim saznanjima već u ponedeljak da odradi prvi treninig sa fudbalerima CSKA, a, navodno će, upravo na njegovo insistiranje, u klub da se vrate Miloš Krasić i Elvir Rahimić.

I dok se sa nekadašnjeg bosanskohercegovačkog fudbalera zna da bi trebalo da bude deo novog stručnog štaba, kod imena bivšeg fudbalera Vojvodine i Juventusa još stoji znak pitanja, da li bi preuzeo funkciju na klupi ili u klupskim kancelarijama.

– Spreman sam da pomognem CSKA u bilo kom svojstvu, u bilo kojoj ulozi. Da li u stručnom štabu, ili u administraciji, za mene će bilo koji posao u mom klubu biti dobar – rekao je Krasić za ruski portal “Sports.ru”, istakavši jednu veoma bitnu stvar u celoj priči.

– Sve sam saznao iz medija, potom su počeli da mi pišu prijatelji i poznanici. Iz rukovodstva CSKA me, ipak, još niko nije zvao, ali mi je drago ako na taj način razmišljaju o meni. Ako me razmatraju za bilo koju poziciju u klubu, biću veoma srećan. Ali ponavljam, nije bilo zvanične ponude.

Krasić je izneo niz pohvala na račun Olića.

Pročitajte još

– Neverovatno sam srećan zbog Ivice. Poznajemo se dugi niz godina, sjajna je osoba i profesionalac. Veoma vredno je radio na sebi kao igraču. Nastupao je za velike evropske klubove, ima sjajan karakter i divna je osoba. Olić je veliko ime u svetskom fudbalu i CSKA će napraviti pravi potez ako ga imenuje za trenera. Ipak, morate da shvatite da je neophodno da mu svi u klubu pomognu, u suprotnom te teško postići dobre rezultate – kazao je Miloš Krasić uz napomenu da je, ukoliko poziv stigne, spreman da se vrati u Moskvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike