Vučević se pridružio Jokiću i Dončiću na Ol-staru

24.02.2021

00:34 >> 00:45

0

Autor: N. St.

Centar Orlanda izabran među rezerviste, tu su još Harden, Tejtum, Simons, Dejvis, Džordž, Lilard, Gober, Pol...

Vučević se pridružio Jokiću i Dončiću na Ol-staru
Copyright Tanjug/AP Photo/Joe Skipper

Igrački kadar je rešen. Poznato je ko će biti deo Ol-star spektakla koji će se 7. marta održati u Atlanti. Izabrani su i rezervisti koji će biti u nekom od dva tima – Lebronovom (Džejms, Jokić, Dončić, Lenard, Kari) ili Kevinovom (Durent, Bil, Irving, Adetokunbo, Embid). Njih dvojica će u posebnom draftu (5. marta po srednjeevropskom vremenu) izabrati ko će biti deo koje ekipe.

Ono što posebno može da raduje ljude sa ovih prostora jeste da će na meču svih zvezda biti i Nikola Vučević. Centar Orlanda je nagrađen za zaista sjajne partije ove sezone i biće to njegovo drugo učešće na ovom prestižnom događaju.

Pored Vučevića sa Istoka su još izabrani i Džejms Harden, Džejlen Braun, Džejson Tejtum, Zek Lavin, Ben Simons i Džulijus Rendl.

Na Zapadu su izabrani Kris Pol, Pol Džord, Entoni Dejvis, Zajon Vilijamson, Donovan Mičel, Rudi Gober i Demijen Lilard. Učešće Dejvisa je pod upitnikom zbog problema sa povredom, ukoliko ne bude mogao da igra NBA liga će odrediti zamenu.

Očekivano, posle ovog izbora se podigla velika prašina oko toga ko bi trebalo da bude izabran. Stručnjaci smatraju da je šansu trebalo da dobije neko od njih: Trej Jang, Domantas Sabonis, Džamal Marej, Džimi Batler, Fred Vanvlit, Devin Buker, Šej Gildžus-Aleksander… Interesantno je da Atlanta, kao domaćin turnira, neće imati predstavnika, to je bio jedan od dodatnih razloga zbog kog se očekivalo da bi Jang mogao da bude izabran.

Podsetimo, Durentov tim treniraće Dok Rivers (Filadelfija), a Džejmsov Kvin Snajder (Juta).

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike