Veliko priznanje za Srbina: Jokić na Ol-staru!

19.02.2021

00:51 >> 00:59

0

Autor: N. St.

Centar Nagetsa u timu Lebrona Džejmsa

Veliko priznanje za Srbina: Jokić na Ol-staru!
Copyright Profimedia

Glasanje je završenopre nekoliko dana, sada je i čekanju došao kraj. Objavljeni su zvanični rezultati i poznato je ko će biti deo Ol-star spektakla u Atlanti 7. marta.

Kao što su i prethodna dva preseka glasova pokazala, potvrda je stigla – Nikola Jokić će igrati u meču svih zvezda. Po broju glasova je odmah iza Lebrona Džejmsa koji će zbog te brojke biti i kapiten Zapada. Pored njih dvojice tu ekipu činiće Luka Dončić, Stef Kari i Kavaj Lenard.

Ovo će biti treće uzastopno učešće centra Nagetsa na Ol-staru, a prvo u kome će biti starter. Poslednji igrač Denvera koji je bio u petorci koja počinje meč je Karmelo Entoni 2011. godine. To dodatno daje na značaj podvigu srpskog igrača.

Kada je u pitanju Istok, najviše glasova dobio je Kevin Durent, pa će tako on biti kapiten tima. Uz njega će igrati Bredli Bil, Janis Adetokunbo i Džoel Embid.

Prema ranije utvrđenim datumima 24. februara će biti otkrivene rezerve za ovaj meč, pa će 5. marta u 2h ujutru po srednjeevropskom vremenu biti održan draft na kom će kapiteni Džejms i Durent izabrati ostale članove svog tima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike