Problemi za Francuza: Ertelov tajni plan razbesneo Barselonu

22.12.2020

22:14 >> 23:23

0

Autor: N. St.

Plejmejker razljutio Jasikevičijusa i Katalonce, a može da košta Vestermana

Problemi za Francuza: Ertelov tajni plan razbesneo Barselonu
Copyright MN Press

Izgledalo je da je sve gotovo i da će Barselona i Fenerbahče napraviti „zamenu“ plejmejkera. Na putu ka Kataloniji je bilo očekivano da ode Leo Vesterman, sa kojim je ugovor raskinut, isto je trebalo da bude i sa Tomasom Ertelom.

Međutim, pojavili su se veliki problemi. Tačnije, igre iza kulisa koje je francuski plejmejker spremio. Prema pisanju „Sportanda“ organizator igre je imao drugačije planove.

Pročitajte još:

Naime, on uopšte nije planirao da ode u Tursku, već da potpiše ugovor sa najvećim Barsinim rivalom – madridskim Realom. Timom koji traži pleja posle odlaska Fakunda Kampaca u Denver.

To je nešto što je razbesnelo Šarunasa Jasikevičijusa i čelnike, pa su doneli odluku koja bi mogla skupo da ih košta. Naime, odlučili su da ne dozvole Ertelu da se sa timom vrati kući iz Istanbula, gde su igrali protiv Efesa.

Klupko se polako odmotava, a ceh bi prema poslednjim informacijama mogao da plati ni kriv ni dužan nego njegov sunarodnik i bivši igrač Partizana. Vesterman je trebalo da se nađe u avionu i da otputuje u Barsu na preglede i sve što sledi pred potpis ugovora, ali se to nije dogodilo. Izgleda da će čelnici španskog kluba imati pregršt posla u narednom periodu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike