Počinje operacija "Tokio": Kokoškov okupio prvu grupu košarkaša (FOTO)

12.06.2021

14:05 >> 15:10

0

Autor: M. R.

Selektor na raspolaganju od danas ima sedmoricu igrača

Počinje operacija "Tokio": Kokoškov okupio prvu grupu košarkaša (FOTO)
Copyright MN Press

Pripreme za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre mogu da počnu!

Naši košarkaši su danas započeli operaciju “Tokio” okupljanjem u staroj bazi, hotelu “Kraun Plaza”. Selektor Igor Kokoškov i njegovi saradnici i izabranici od danas počinju spremanje za turnir koji ih u Beogradu čeka od 29. juna do 4. jula.

Malo pre 14.00, selektoru Igoru Kokoškovu se javila prva grupa igrača koju su činili Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Ognjen Jaramaz i Aleksa Avramović. Prema planu rada, prvi trening „Orlova“ biće održan u večernjim časovima, dok će se ostatak igrača, u dogovoru sa stručnim štabom, priključivati timu po završetku klupskih obaveza tokom narednih nekoliko dana.

MN Press

Reprezentacija Srbije će trenitrati u Beogradu do srede, 16. juna kada će biti organizovana i zvanična konferencija za medije na kojoj će selektor Kokoškov izneti očekivanja pred „Akropolis kup“ i finalni deo priprema pred Olimpijski kvalifikacioni turnir.

Pred borbe za odlazak na Olimpijske igre, tim Srbije će na „Akropolis kupu“ odmeriti snage sa reprezentacijama Portorika (18.06.), Meksika (19.06.) i Grčke (20.06.). Dan kasnije, „Orlovi“ se vraćaju u Beograd gde će poslednju proveru pred Olimpijski kvalifikacioni turnir imati u sredu, 23. juna protiv selekcije Meksika.

MN Press

Okupljanju reprezentativaca Srbije, prisustvovali su i predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović, potpredsednik Nenad Krstić, i generalni sekretar Zlatko Bolić.

Uz selektora Kokoškova bili su svi članovi stručnog štaba sa izuzetkom Dejana Milojevića koji će se timu priključiti po završetku klupskih obaveza. Novi članovi stručnog štaba su kondicioni trener Marko Sekulić i Aleksandar Matović koji će biti zadužen za individualan rad sa igračima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kss.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike