"Plej-of ne sme da nam se dešava jednom u 20 godina"

05.05.2021

10:46 >> 11:46

0

Autor: M. R.

Trener Olimpije Etore Mesina izneo utiske posle plasmana na fajnal-for

"Plej-of ne sme da nam se dešava jednom u 20 godina"
Copyright MN Press

Olimpija je napokon dočekala plasman na fajnal-for. Košarkaši iz Milana su do završnog turnira stigli posle dramatične serije sa Bajernom iz Minhena. Uspeli su da odole svim naletima Trinkijerijevog tima i da sa 3-2 izađu kao pobednici.

Pročitajte još

– Igrači su bili neverovatni, odigrali su meč pod ogromnim pritiskom posle dva poraza u Minhenu. U završnici smo mogli sve da prospemo zbog jednog minuta ludosti. Ne mogu da objasnim šta se desilo, ali važno je da je onda odličnu odbranu odigrao Kajl Hajns i tako nas spasio – rekao je posle utakmice trener Olimpije Etore Mesina. – Veoma smo srećni, posebno zbog gospodina Armanija i njegove porodice, koja godinama podržava klub. Godinama su spasavali Olimpiju. Konačno će sve obradovati povratak među najbolje timove Evrope. Verujem da su i navijači srećni i da ćemo ih videti čim se završi pandemija. Ovo je zaista sjajan rezultat.

Bilo je veoma dramatično gledati završnicu petog meča na TV, a kamoli igrati utakmicu ili voditi ekipu pored aut linije.

– Odigrali smo odličnu utakmicu, sa izuzetkom poslednjeg minuta. Ako postoje strah od pobede, onda je to bilo to. Želim da čestitam Bajernu na sjajnoj sezoni i seriji, njihovi igrači imaju veliko srce, želim im mnogo sreće u budućnosti. Fajnal-for je sjajno dostignuće za nas, ali kao što sam rekao pre serije, najvažnije je da se vratimo u plej-of i sledeće godine. Ne može to da se dešava jednom u 20 godina…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike