PAO i Nedović postigli dogovor: Srbin u Atini do 2023. godine

11.05.2021

16:07 >> 16:09

0

Autor: M. R.

Srpski bek ostaje u grčkom klubu

PAO i Nedović postigli dogovor: Srbin u Atini do 2023. godine
Copyright MN Press

Nemanja Nedović je odlučio da ostane u Atini i potpiše novi ugovor sa Panatinaikosom do leta 2023. godine, prenosi “totalbasket.gr“. Srpski bek je ove sezone bio jedan od glavnih igrača grčkog tima sve do povrede. Dok mu se nije desio taj peh, on je opravdao sva očekivanja i ulaganja kluba.

Pročitajte još

Prošle sezone je stigao u Grčku sa željom da dobije priliku da podigne samopouzdanje, koje je bilo poljuljano. Tada je dogovorio jednogodišnju saradnju vrednu 550 hiljada evra. Klub mu je nedavno, pre povrede, ponudi novi dvogodišnji ugovor vredan 1,6 miliona evra (800 hiljada po sezoni). On tada nije još imao odgovor, ali je bilo jasno da su mu utisci iz ove sezone sasvim pozitivni.

Kako se navodi na grčkom portalu klub je sačekao da prođe Nedovićeva pauza zbog povrede, pa da onda nastavi pregovore. Prvi korak je u tom slučaju napravi srpski košarkaš koji je bio zadovoljan kako su se ophodili prema njemu dok je imao zdrastvenih problema. Jasno je da nije sve u novcu, već da je bitno i kakav tretman ima…

Prema informacijama “totalbasket.gr” pronašli su zajednički dogovor, pa će Nedović ostati u Atini, gde je kupio i kuću. Njegova zarada bi trebalo da iznosi 700 hiljada godišnje u naredne dve sezone… Što je niže od početnog dogovora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike