Prelom noge, pa korona, maleri prate Srbina: Panatinaikos ne diže ruke od Nedovića

09.05.2021

09:30 >> 09:32

0

Srpski bek u pregovorima sa klubom oko daljeg ostanka u Atini

Prelom noge, pa korona, maleri prate Srbina: Panatinaikos ne diže ruke od Nedovića
Copyright Profimedia/Javier Borrego / Spain DPPI

Ni ove sezone, kao ni na prethodne dve, nisu Nemanju Nedovića mimiošli veliki pehovi sa povredama.

Posle preloma noge, zbog čega je dva meseca bio van Panatinaikosovog stroja, usledili su problemi sa koronavirusom. Pre dva dana grčka nacionalna TV stanica ERT izvestila je da se iskusni bek iz Srbije neće vraćati na parket do kraja sezone, a kasnije su to preneli gotovo svi mediji bez zvanične objave kluba ili potvrde igrača da će zaista tako i biti.

Košarkaški portali u Grčkoj prenose da su mu se pojedini parametri zbog preležane korone povećali, pa nakon kardioloških pregleda, koji se gotovo svakodnevno obavljaju, procenjeno je da će oporavak ići nešto sporije i da bi bilo rizično ako bi se insistiralo na brzom povratkom u tim. To nikako ne znači da su pregovori oko ugovora zaustavljeni. Zeleni bi želeli da ga vide i dalje u svojim redovima, pa će Nedović uskoro staviti potpis na dvogodišnji ugovor.

Pročitajte još

Tokom zime Nedovića su mnogi videli ponovo u španskom prvenstvu, jer je odatle dolazilo ozbiljno interesovanje Real Madrida. Povreda i korona su, međutim, sve promenile. Izuzetno korektan pristup uprave Panatinaikosa, Nedoviću je pomogao da lakše donese odluku o ostanku u Atini.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike