Novo priznanje za Srbina: Vasa dobio još jednu MVP nagradu!

30.05.2021

21:03

0

Autor: N. St.

Nestvarna sezona za srpskog plejmejkera

Novo priznanje za Srbina: Vasa dobio još jednu MVP nagradu!
Copyright Vasilije Micić, Profimedia

Micić i Larkin su dobili ovo finale“. To je rečenica kojom je trener Efesa Ergin Ataman opisao kako je video meč za titulu na F4 Evrolige u Kelnu.

Da je u pravu kaže i statistika, Vasilije je dao 25, Šejn 23 poena i najzaslužniji su za trijumf protiv Barselone (86:81).

A, kakvu sezonu igra srpski plejmejker govori sve. Pre nekoliko dana je proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige (MVP) i to priznanje je prihvatio u suzama. Ni sam to nije očekivao. Večeras je to učinio sa velikim osmehom.

Po završetku utakmice je zvanični spiker saopštio „Vasilije Micić je MVP fajnal-fora“. Potom je prišao prvom čoveku lige Đordiju Bertomeuu i od njega dobio drugu MVP nagradu u kratkom razmaku.

Veliki uspeh za Micića pred selidbu u NBA ligu gde ga čeka Oklahoma i Aleksej Pokuševski. Doduše, pre toga ga očekuje kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre sa reprezentacijom Srbije.

Teško je zvučati pametno sada, ali sam naučio kako da sačuvam malo energije za kraj utakmice. Igrao sam pametnije, Šejn nas je držao u prvom poluvremenu, ali da ne pričam samo o njemu. Čestitam saigračima na sjajnoj utakmici – poručio je Micić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike