Najbolja srpska košarkašica najavila kraj karijere: Još Olimpijske igre i to je to!

26.03.2021

15:39 >> 15:40

0

Autor: M. R.

Sonja Vasić se oglasila na društvenim mrežama

Najbolja srpska košarkašica najavila kraj karijere: Još Olimpijske igre i to je to!
Copyright MN Press

Približio se kraj velike karijere. Najbolja srpska košarkašica Sonja Vasić (32) objavila je danas na društvenim mrežama da će ove godine okačiti patike o klin. Povrede koje su je pratile godinama unazad tu odluku su sigurno ubrzale, ali svakako i da danas podvuče crtu postigla je i više nego što mnogi sanjaju.

Pročitajte još

U Evroligi je već dugo jedno od najznačajnijih imena, odigrala je 14 sezona, učestvovala na 12 finalnih turnira, tri puta je bila šampion…

– Prošle nedelje sam odigrala poslednje utakmice u Evroligi, mom omiljenom takmičenju. Želela bih da se zahvalim svakom od pet klubova koji su mi dali priliku da ih predstavljam, svoje korene i sebe. Bila je velika čast nadmetati se sa i protiv najboljih na svetu. Vreme je za kačenje patika o klin, posle Olimpijade u Tokiju završavam svoju profesionalnu košarkašku karijeru dugu 17 godina. Naravno, do kraja sezone ima još puno utakmica i borbe za moj klub. Leto će kao i uvek biti posebno, obući ću opet nacionalni dres i sa mojim omiljenim saigračicama još jednom probati ispisati istoriju. Jedno je sigurno, uživati dok traje – poručila je za kraj Sonja Vasić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike