Marjanović odgovorio na pitanje „24sedam“: Nemam zamerke na Lukin izbor muzike, biće di-džej dok igramo „Ne ljuti se čoveče“

04.04.2021

02:21 >> 02:39

0

Bobi odlično raspoložen posle trijumfa

Marjanović odgovorio na pitanje „24sedam“: Nemam zamerke na Lukin izbor muzike, biće di-džej dok igramo „Ne ljuti se čoveče“
Copyright Boban Marjanović/Profimedia

Kada je Boban Marjanović na terenu dobre stvari se dešavaju za Dalas. U svom trećem meču kao starter je upisao treći dabl-dabl učinak i ujedno postavio lični rekord sezone u te dve kategorije (15, 12sk).

Posle utakmice i pobede protiv Vašingtona je bio odlično raspoložen što se videlo i na konferenciji za štampu. Dok je čovek iz PR službe Dalasa objašnjavao da ruku treba da podigne svako ko želi da mu postavi pitanje Bobi ga je prekinuo.

– Nemoj da je neko digao ruku – nasmejao se Marjanović.

Prvo su ga američke kolege pitale o odnosu sa Dončićem.

Prvo da mu se zahvalim na lepim rečima, divan je prijatelj. Kao što je i on rekao. Na meni je da pravim dobre blokove, on odrađuje ostali deo posla. Ili pronađe mene ili nekoga drugog ili uradi Luka magiju.

Ekipa je igrala bez Klebera, Porzingisa, Kolija-Stajna, pa je srpski centar imao ulogu startera.

Nismo imali sve igrače i u takvoj situaciji morate da se skupite, ne smete da izneverite one koji ne igraju. Uradili smo odlične stvari kao tim i vraćamo se kući sa pobedničkim nizom.

Na kraju je došlo pitanje iz Srbije, od portala „24sedam“ o tome ko je zadužen za izbor muzike pošto Luka sve češće kači na društvene mreže srpske pesme.

Luka je odličan di-džej, ne samo da pušta dobru muziku, već ide to od španske, engleske, njegove slovenačke, sve je to raznovrsno. Nemam zamerki na izbor muzike jer je sada ispred mene, maše rukama i navija. To znači da će biit di-džej u avionu i dok igramo „Ne ljuti se čoveče“ – završio je Marjanović sa osmehom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike