Gudurić i Kokoškov izneli očekivanja pred okršaj sa Zvezdom

06.01.2021

13:48

0

Autor: M. R.

Moramo da prikažemo našu najbolju igru da bismo pobedili

Gudurić i Kokoškov izneli očekivanja pred okršaj sa Zvezdom
Copyright MN Press

Dve pobede u Evroligi vezali su košarkaši Fenerbahčea, a treću će pokušati da ostvare sutra od 19.00 u Beogradu. Sastaju se u dvorani “Aleksandar Nikolić” sa Crvenom zvezdom u 18. kolu Evrolige. Igor Kokoškov će prvi put turski tim voditi u Beogradu, a Marko Gudurić će ponovo imati priliku da odmeri snage sa bivšim saigračima.

Pročitajte još

– Kao i svaki meč u Evroligi, tako će i ovaj biti veoma važan – naglasio je Gudurić. – Mislim da u poslednje vreme bolje treniramo i popravljamo igru, kompletno kao tim. Svi igrači su sada zdravi. Moramo da prikažemo naše najbolje izdanje protiv Crvene zvezde. Ako to uspemo, onda možemo da pobedimo i da nastavimo našu seriju.

Fenerbahče trenutno ima učinak 7-10 na 13. poziciji, dok su crveno-beli dva mesta ispod sa skorom 6-11.

– Naš protivnik je nedavno promenio trenera jer je želeo da dođe do neke nove energije – istakao je Igor Kokoškov. – Sa mogućim povratkom Džordana Lojda i Lengstona Hola, biće sasvim drugačija ekipa. Imaju mnogo talentovanih igrača, dobar roster i posle promena u sastavu su stabilniji. Nekoliko poslednjih utakmica pokazuje da su se vratili u normalu. Moramo da shvatimo da bismo pobedili u Beogradu da treba da pokažemo našu najbolju igru. Sa ili bez navijača, u Beogradu je uvek teško igrati. Ovo će biti važan izazov za nas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike